Se opp for pinsefella

Av Carsten O. Five Pinsen er nettopp over. Ett år til neste gang. Men skal du bruke en del penger i en ferie som pinsen med mange fridager, er det viktig å passe på at pengene er på konto før feriedagene starter. Ellers kan du bli stående uten penger på kontoen.
Skal du overføre penger mellom to banker, kan det være at pengene ikke blir overført på annet enn virkedager. 

Det betyr at du i verste fall kan bli stående uten penger på kontoen din i feriedagene. Er du i utlandet, kan det føre med seg stor problemer, dersom du ikke har nok penger på kontoen eller har kontanter. 

Hvis du overfører penger dagen før pinse fra en bankkonto i en bank til en annen konto i en annen bank, kan det være at pengene først kommer frem til den siste kontoen første virkedag etter pinse. Det betyr at du ikke får glede av pengene i pinsen – hvis du hadde regnet med det. 

Er du i utlandet kan det fort skape mange problemer for deg. Du står der uten penger. 

Derfor husk på pinsefella: Overfør pengene i god tid før pinse, eller andre høytider der det er mange fridager. Ellers står du der uten penger.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five