SLIK FINANSIERER DU BÅTDRØMMEN

Av Carsten O. Five Selvom det har vært en elendig sommer, går du kanskje likevel med drømmen om å kjøpe båt. Ihvertfall er det lett å prute nå, mange ønsker kanskje å kvitte seg med båten.
Dersom du har en bolig og denne ikke er belånt for mye, bør du ta kontakt med den banken der du har boliglånet ditt og spørre om du kan få utvidet boliglånet, slik at du kan få dekket båtkjøpt med utvidelsen av boliglånet. Mange boliger har steget svært mye de siste årene, slik at det er mulig å låne opp på boligen.

            Renten på et lån som er gitt med sikkerhet i bolig og fast eiendom vil normalt alltid være lavere enn dersom lånet bare gis til å finansiere et båtkjøp.

            Altså: Fortell banken hvor mye du trenger for å finansiere kjøpet av båten og tilby banken sikkerhet for lånet i boligen du har. Slik sparer du rentekroner. Kan du ikke låne på huset, må du ta et vanlig båtlån i banken. Renten er da høyere.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five