Sliter du med dyr gjeld…

Det oppstår gjerne økonomiske problemer for folk ved samlivsbrudd, sykdom eller arbeidsledighet. Da kan det være vanskelig å komme ut av den økonomiske hengemyra etterpå.

Har du: inkasso- eller betalingsanmerkninger, stor kredittkortgjeld eller dyre forbrukslån, vil det om regel være lønnsomt for deg å refinansiere disse lånene til ett lån med lavere rente. Men det kan være vanskelig å få nye lån i de vanlige bankene. De skyr folk med betalingsanmerkninger.

Likevel finnes det faktisk en bank – Bank2 – som kanskje kan gi deg lån likevel. Bank2 har spesialisert seg på å gi lån til dem som ikke får lån i de andre bankene. Banken kan refinansiere de dyre lånene du har, til ett lån med noe lavere rente og lengre avdragstid. Du slipper å betale en skyhøy rente på kredittkortgjelden. Renten i Bank2 er klart høyere enn i de vanlige bankene, fordi risikoen er høyre. Men du kan få lån, som du ellers ikke ville fått.

Forutsetningen er at du er i stand til å betjene den nye gjelden. At du har fast arbeid. Det kan også eventuelt bli snakk om sikkerhet for lånet i fast eiendom eller en kausjonist

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five