SMART FOR DEG MED SPOTPRIS PÅ STRØM

Av Carsten O. Five FivesPengetips.no har stadig skrevet at du bør velge spotpris på strøm, når du skal velge strømabonnement. Strømprisene har falt kraftig de siste dagene. Det får de som har fulgt vårt råd om spotprisabonnement stor glede av.
For første gang siden 2000 er spotprisen for strøm under 10 øre per kilowattime, melder KraftNytt.no.

Mandag (16.7.) var spotprisen, altså prisen leverandørene betaler for strøm på kraftbørsen, 16,4 øre, men denne har falt jevnt utover uken. Prisen for kommende dag fastsettes klokken 13.30 dagen før, og onsdag (18.7.) ble torsdagens pris satt til 8,86 øre.

Forbrukere med såkalte spotpriskontrakter, avtalen som ligger nærmest dag-til-dag-prisen, vi dermed betale 14 øre per kilowattime ifølge nettstedet, skriver NTB.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five