SPAR PENGER – KJØP PÅ NETTET

Internett har gitt deg som forbruker en enorm makt. Tidligere var du helt prisgitt den lokale kjøpmannen, banken på hjørnet eller reisebyået som lå i nærheten der du bor. Nå kan du handle over hele verden.

Antagelig er vi bare i begynnelsen av en stor verdensrevolusjon for forbrukerne, når det gjelder å kjøpe varer og tjenester på internett.

Nå kan du sammenligne priser og varer fra hele verden. Det nytter ikke for en lokal kjøpmann å lure til seg ekstra høye priser, når du kan sjekke prisen andre steder.

Særlig er unge mennesker svært flinke til å handle på nettet. Men de eldre er i ferd med å komme de også. Og det finnes et veldig godt argumente for å handle på nettet:

DU kan spare mange kroner.

Særlig er det lett å finne de billigste flyreisene, de billigste og beste hotellene osv. Men det er også lett å finne frem til de billigste butikkene som selger merkevarer. Enten kan du få sendt varene til deg, eller du kan besøke butikkene.

Skal du til utlandet bør du særlig sjekke hva som finnes av såkalte lagerutsalg (outlets). Her kan du få nye merkevarer til rundt halv pris.

Men pass på å bruke seriøse butikker og forhandlere – særlig hvis du skal benytte kredittkortet ditt – slik at ikke andre misbruker kortet.

Uansett: Du kan spare enorme beløp på å handle på nettet. Sjekk derfor alltid altarnativene og prisene først på nettet. Før du bestemmer deg for en handel.

Med internett er du blitt forbrukerkongen, som butikkene og næringslivet må tilpasse sine priser til.

 

 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five