Sydenturen enda billigere fra Sverige

 

 

Men det er ikke så store rabatter til alle reisemål. Et stede mellom 10 % – 30 % er ikke uvanlig. For en familie er det derfor svært mange kroner å spare ved å bestille reisen gjennom et svensk charterselskap fremfor et norsk.

 

Ring flere chaterselskaper i Sverige eller bestill katalogen deres på nettet. Så kan du selv sammenligne prisene og husk på at den svenske kronen er rundt 80 % av den norske kronen. Sjekk med prisen for tilsvarende turer fra Norge.

 

Den største ulempen er at du må reise fra Sverige. Gøteborg er gjerne det nærmeste for oss nordmenn. Derfor kan det være du må overnatte der, dersom det er nødvendig i forhold til når flyet går. Reisen dit og eventuell overnatting blir tilleggsutgifter du må ta med i beregningen.

 

Reglene for pakkereiser er omtrent de samme i Sverige som i Norge. De har reisegarantifond og en pakkereiselov der som i Norge.

 

Altså sjekk prisene i Sverige før du bestiller turen fra Norge. Her kan det være penger å spare.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five