Ta mange småjobber og spar skatt

Så strekker ikke pengene til? Da kan det være smart å ta småjobber hos mange forskjellige arbeidsgivere. Holder du deg under grensen for 4000 kroner pr arbeidsgiver eller oppdragsgiver pr år, skal du ikke betale skatt av de 4 000 kronene pr oppdrag.

Har du for eksempel 20 slike småjobber hos forskjellige oppdragsgivere i løpet av ett år, kan du tjene 80 000 kroner helt skattefritt! Skulle du ha betalt skatt av disse 80 000 kronene fordi du hadde kun en arbeidsgiver og du betaler 40 % i skatt på pengene som kommer oppå den inntekten du har fra før, skulle du ut med 32 000 kroner i skatt.

Ved å ha 20 forskjellige oppdragsgivere, sparer du altså 32 000 kroner i skatt.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five