collectible car

Tusener å spare på bilforsikring

Altfor mange bare betaler den regningen de får fra forsikringsselskapet hvert år, uten tanke på å sjekke prisen andre steder.

Men det er mulig å spare tusener av kroner hvert år, dersom du sjekker hos andre selskaper.
Hvis du for eksempel sparer 2 000 kroner pr år på bilforsikringen, betyr det 20 000 kroner på ti år. Hvis du kjører bil i 60 år betyr det 120 000 kroner spart. Det finnes eksempler på at noen har spart enda mer enn 2 000 kroner per år.Derfor be om pris fra andre selskaper. Er prisen lavere i et annet selskap og vilkårene like gode, ikke nøl – flytt forsikringen dit.Er du medlem i en fagforening eller organisasjon, kan det også gi deg billigere forsikringer.

Billigere forsikringer kan du også få ved å samle alle forsikringer i ett selskap.

Du bør også tenke på at bilforsikringer normalt er dyrere hvis du kjøper en såkalt ”ungdomsbil” der eierne krasjer mer enn andre grupper i samfunnet. Kjøper du en kurant og rimelig familiebil, er eneste sjåfør med bilen, har alarm, garasje, normal kjørelengde i året og en stor egenandel, da kan du ved forsiktig kjøring spare svært mange forsikringspenger.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five