UNGDOM: SLIK FÅR DU BILLIGERE BILFORSIKRING

Av Carsten O. Five Synes du du betaler mye for bilforsikringen? Antagelig er det mulig å spare noen kroner på den. For enkelte, mange kroner. Særlig kan unge spare penger. Her er oppskriften:
Du bør kontakte flere forsikringsselskaper og be om tilbud fra dem. Det er nemlig stor forskjell mellom selskapene. Noen tar meget høye premier når unge skal ha sin egen bil og andre selskaper er noe mer moderate.

            Men du kan få vesentlig lavere bilforsikringspremie dersom for eksempel bilen datteren eller sønnen skal ha, registreres i ditt (foreldrenes) navn. Du har antagelig en annen bil som du har opparbeidet bonus på forsikringspremien til. Denne høye bonusen vil du da få glede av når det gjelder bilforsikringen på bilen datteren skal få.

            Når datteren din blir over 24 år, vil normalt bilforsikringen hun skal betale falle i pris fordi sjåfører over 24 år har færre ulykker enn yngre sjåfører. Derfor kan dere i hvert fall vente til hun er over 24 år til hun skal betale forsikringen selv.

            Dersom det er en eldre bil hun eller han skal ha, kan det være at dere bør kutte ut kaskoen på bilen. Kasko på eldre biler er dyrt i forhold til verdien på bilen.

            Et alternativ er delkasko. Da er bilen forsikret mot brann, tyveri osv og føreren og passasjerene er også dekket mot ulykker og skader, mens forsikringen er mye billigere enn med full kasko.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five