Unngå tapssluk

Tipping, flaxlodd og spill på hester – altså spill – er for de aller fleste helt bortkastet. Du må regne med å miste alle pengene du bruker på dette. Det er regelen for de aller fleste. Like fullt spiller Kari og Ola Nordmann for milliarder av kroner i året.

 

Mange spiller for flere hundrelapper i uken – og mister stort sett alle pengene. Da er det et mye bedre råd å kjøpe aksjefondsandeler for pengene. Bruk de pengene du ellers ville brukt på spill og tipping kjøp månedlig aksjefondsandeler. Andelene vil svinge ned og opp i verdi, men vil over sikt normalt gi høyere avkastning enn å ha penger i banken.

 

Det viktigste er at du ikke mister pengene som ved spill. Aksjefondene vil variere i verdi – men pengene blir ikke borte.

 

Det andre rådet: Røyker du? Slutt å røyke. Bruk heller de samme pengene du ellers hadde brent opp i tobakk på aksjefondsandeler. Når du en gang skal gå av med pensjon har du mye mer bruk for en liten formue i aksjefond, enn to tjærelunger og en haug med sneiper og aske.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five