Velg en bank som er sikker

Bankinnskudd i norske banker opp til 2 millioner kroner er HELT sikre, så sant banken er medlem av Bankenes sikringsfond. Da er pengene garantert av Den norske stat, hvis banken skulle gå konkurs. (Det er svært, svært sjeldent norske banker har gått konkurs).

 

Det finnes nemlig noen få banker i Norge som ikke er medlem av Bankens sikringsfond. Da kan det garanterte beløpet være veldig mye mindre. Spør i banken om den er medlem av Bankenes sikringsfond. 

 

Flytt eventuelt pengene til en norsk bank som kan gi deg sikkerhet opptil 2 millioner kroner. Har du tilgang til internett, så finner du på www.Bankenssikringsfond.no en oversikt over hvilke banker som er medlemmer der.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five