VELG HELÅRS REISEFORSIKRING

Av Carsten O. Five Vi reiser stadig mer. Derfor lønner det seg for de aller fleste å kjøpe helårs reiseforsikring. Her et eksempel:
– Jeg er av og til på reise til utlandet i løpet av året. Dessuten tar jeg gjerne noen småturer i Norge. Alltid har jeg vært veldig nøye med å kjøpe en reiseforsikring når jeg skal ut på feriereiser.

Men nå har jeg hørt at det kanskje kan lønne seg å ha en reiseforsikring som gjelder hele året. Da slipper jeg å kjøpe en ny forsikring hver gang jeg skal på tur. Kan det være smart? 

 
Svar:

– Stadig flere velger helårs reiseforsikring for seg og hele familien. Da slipper du å kjøpe reiseforsikring for hver enkelt reise og du skal ikke reise mye før det er klart økonomisk lønnsomt å ha helårs forsikring.

For det er svært viktig at du har en gyldig reiseforsikring når du er på ferie. Særlig er det viktig hvis du skal til utlandet. Det kan bli en katastrofe for deg, dersom du ikke er forsikret og du blir robbet eller skadet i utlandet. I verste fall må du ut med millionbeløp hvis du blir alvorlig skadet og må opereres på et sykehus i utlandet. Dessuten kan hjemsendelsen bli veldig dyr.

Derfor er det et godt råd å ha helårs reiseforsikring. Du skal ikke reise mange gangene før det lønner seg økonomisk og ikke minst – du trenger ikke huske på å tegne ny forsikring hver gang. Betalingen er bare en gang i året.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five